Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Proteinrik solskinnsfrokost er en skikkelig super start på dagen! Den består av masse proteiner, fiber, og sunne fettsyrer som holder deg mett. Tofurøren piffes opp med litt stekt mais og toppes med avocado, ristede pinjekjerner og hakket persille. Server den proteinrike frokosten på ristet grovbrød, eller nyt den til lunsj. Vil du bake til eget brød? Prøv oppskriften på eltefritt speltbrød eller Ingers rugbrød!
Kutt grønnsaker
Skjær rødløk i tynne skiver og finhakk hvitløken.
Tørrist pinjekjerner om ønskelig
Velger du å servere med pinjekjerner kan de tørristes i en stekepanne. Dette gjøres ved å ha pinjekjerner i en stekepanne uten olje. Rist på middels varme til de blir litt brunere i fargen. Rør litt underveis.
Stek grønnsaker i en stekepanne
Ha litt olje i en stekepanne og stek til løken er gyllen. Tilsett maiskorn og stek i et par minutter.
Smuldre tofu i biter
Ikke tørk tofuen. Bruk hendene til å smuldre den i mindre biter - du må gjerne la det være noen litt større biter også. Ha i stekepannen sammen med løken og maisen.
Bland sausen i en bolle
Bland sammen gurkemeie, paprikapulver, næringsgjær, pepper, salt og chilipulver. Tilsett vann og rør godt. Hell sausen over tofurøren og bland godt slik at alle tofubitene dekkes.
Sett sammen den proteinrike frokosten og nyt
Rist brødskivene og skjær avocado i skiver. Ha tofurøren over de ristede brødskivene og topp med avocado, ristede pinjekjerner og hakket persille. Server umiddelbart!