Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Veganske proteinpannekaker, med hele 31 g per porsjon! De er også helt uten proteinpulver eller egg. Pannekakene er supre etter trening, for å fylle på med karbohydrater og proteiner som bygger opp musklene. For et høyt proteininnhold brukes kikertmel og grovt speltmel, samt peanøttsmør og soyamelk. Server med ønsket topping, f.eks. friske bær og sjokoladesaus! Oppskriften gir 5 små til mellomstore lapper.
Bland de tørre ingrediensene i en bolle
Bland grovt speltmel (hvetemel), kikertmel, bakepulver, salt og kanel i en bolle.
Tilsett de våte ingrediensene
Tilsett banan, peanøttsmør og soyamelk. Bruk en visp til å blande røren.
Stek proteinpannekakene på middels varme
Stek proteinpannekakene på middels varme til de er lysebrune på begge sider. Olje er ikke nødvendig, men en god stekepanne!
Server med ønsket topping
Spis de proteinrike pannekakene med ønsket topping, f.eks. plantebasert kvarg og lønnesirup.