Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Stekt rosenkål er det perfekte tilbehøret til den veganske julemiddagen. Sammen med en spennende kombinasjon av pistasjnøtter, rosmarin og lønnesirup, har du en herlig vri på den lille kålveksten! Oppskriften på stekt rosenkål er en del av Richard Nystads plantebaserte julemeny og passer perfekt sammen med ovnsbakt rødkål med kanel og klementin, julesteik av østerssopp med panko, grønnsaksbasert sjysaus og sellerirotkrem. En oppskrift er nok til ca. 4-6 personer.
Del rosenkål
Skjær rosenkålen i to eller fire deler.
Stek rosenkålen i en panne
Varm en jernpanne med litt olje og stek rosenkålen til de får farge, ca. 4-5 min.
Tilsett ingredienser i pannen
Tilsett pistasjnøtter, rosmarin og lønnesirup mot slutten. Stek i 1-2 minutter til.
Smak til før servering
Smak til med sitronsaft, salt og pepper før servering.