Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Har du lyst på en melkefri iskrem? Selv om det finnes mange varianter av vegansk iskrem på butikkene, er det også kjempeenkelt å lage det selv! I denne morell-iskrem oppskriften behøver du ikke en iskrem-maskin. Men for å unngå at isen krystalliserer seg, bør du røre iskremen ca. hvert 20. minutt de første 2-3 timene. Pynt de veganske iskremkulene med hjemmelaget sjokoladesaus, nøtter, eller enda flere moreller. Nyt deilig, dyrevennlig is resten av sommeren!
Rens morellene
Skyll morellene i litt vann. Ta vekk stilken og del morellen i to for å fjerne steinen.
Ha ingrediensene i en blender
Hell kokosmelken og de rensede morellene i en blender. Tilsett søtning, vanilje og bittelitt salt. Blend til du har en helt kremet masse.
Frys iskremen i fryseren
Hvis du har iskrem-maskin, bruker du den. Har du det ikke, heller du bare kremen i en plastboks og setter den i fryseren. Rør ca hvert 20. minutt de første 2-3 timene, så det ikke danner seg iskrystaller i isen.
Server i fine skåler
Serveres slik den er, eller toppet med smeltet vegansk sjokolade/hjemmelaget sjokoladesaus.