Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Marinert tofu tilfører retten mye smak og er kjempeenkelt å lage. I denne oppskriften blander du en egen tofu marinade som de stekte tofubitene kan godgjøre seg i. Marinert tofu passer utmerket i asiatiske retter som wok, nudler og gryter, men kan også brukes til topping på supper eller i wraps!
Skjær tofuen i terninger og stek
Skjær tofuen i små terninger og stek dem i olje. Tilsett olje ved behov, pannen skal ikke bli "tørr". Pass på at du ikke har for mye tofu i stekepannen samtidig, slik at alle bitene blir stekt jevnt.
Bland tofumarinaden i en bolle
Ha soyasaus, malt koriander, spisskummen og presset hvitløk i en bolle og bland godt sammen.
Legg stekt tofu i marinaden
Når tofuen er stekt slik at den har fått litt farge, legg den oppi marinaden i ca. 10 min. Bland godt slik at alle bitene blir marinert.
Stek tofu-bitene igjen i stekepannen
Ta tofu-bitene opp av marinaden og stek dem igjen i ca. 5 minutter.
Server marinert tofu i retter eller som topping og tilbehør
Marinert tofu er kjempegodt i asiatiske retter, som f.eks. wok, nudler og gryter. Du kan også ha marinert tofu i wraps og supper.