Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Mac and cheese ser kanskje veldig simpel ut i smaken, men den fløyelsmyke sausen gjør retten til en favoritt hos både små og store! Denne veganske versjonen er helt fri fra melk og kan også gjøres glutenfri ved å bruke soyamelk, glutenfri pasta, og maizena eller potetmel framfor speltmel og hvetemel. Som navnet tilsier, brukes vanligvis makaroni i mac and cheese, men du kan gjerne bruke pastaskruer, penne eller glutenfrie melsorter som bokhvete og amaranth!
Start med å koke pasta
Kok pasta som anvist på pakken.
Lag vegansk ostesaus i en kjele
Smelt margarin i en kjele. Tilsett mel og rør godt. Ha deretter i havremelk, litt og litt. Rør hele tiden. Når sausen har tyknet har du i mer havremelk. Fortsett slik til du har brukt all havremelken.
Smak til ostesausen
Ha i salt og smak til med pepper. Legg til næringsjæren helt til slutt.
Klar til å nytes
Bland pastaen med sausen og din veganske mac and cheese er klar til å nytes!