Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Kremet grønnsakssuppe med tofu og dill ala vegansk fiskesuppe! Det er både gøy og utfordrene å prøve å lage nye kreasjoner som ligner kjente matretter, slik som fiskesuppe. Fisken byttes ut med tofu, og fløten med havrefløte. For å gjøre den veganske fiskesuppen ekstra kremet, kan du blande maizena og vann. En god og varm suppe, perfekt til ristet brød eller krutonger. Vil du prøve andre kjente matretter med en vegansk vri? Prøv veganske fiskepinner eller vegansk fiskegrateng!
Skjær grønnsakene
Hakk hvitløk. Skjær purre, gulrøtter, fenikkel og potet i mindre biter. Skjær tofu i terninger.
Stek hvitløk i en stor gryte
Ha stekeolje i en stor gryte og tilsett finhakket hvitløk på middels varme.
Legg til grønnsaker
Ha purre, gulrøtter, fenikkel og potet i gryten. La grønnsakene surre i oljen i et par minutter.
Tilsett væske og la det koke
Tilsett vann og grønnsaksbuljong og la grønnsakene koke til de er møre, ca. 15 minutter.
Tilsett resten av ingrediensene
Ha deretter i havrefløte, tofu og erter. Tilsett finhakket dill og la suppen småputre på lav varme i noen minutter. Om du vil ha suppen tykkere kan du blande maizena og vann, og røre ut i suppen. Varm opp suppen og rør jevnlig.
Server med ønsket topping
Topp suppen med fersk dill, gressløk eller krutonger. Suppen smaker også kjempegodt med ristet brød eller hvitløksbaguetter!