Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Skjær grønnsaker
Skjær blomkålen i biter. Hakk løk og hvitløk.
Stek løk i en gryte
Stek løk og hvitløk mykt i en gryte med smør eller olje.
Tilsett blomkål
Tilsett blomkålbitene og buljongen, og la koke opp til bitene er møre. Legg noen av blomkålbitene til side hvis du vil ha litt å tygge på i suppen.
Miks suppen med stavmikser
Kjør blandingen til en glatt puré med stavmikser.
Tilsett plantebasert fløte
Når suppen har fått ønsket konsistens, tilsett fløten.
Kok opp og smaksett
Kop opp og smak til med salt og pepper.
Tilsett ertene
Hell de frosne ertene over i suppen, og la småputre.
Kutt og stek sopp
Mens suppen småkoker, skjær soppen i skiver og stek i olje eller smør. Når soppen er gylden og litt sprø, hell over soyasausen.
Tilsett blomkålbiter
La du noen blomkålbiter til side tidligere, ha de nå oppi suppen.
Øs opp og tilsett topping
Øs opp suppen i skåler. Strø over gressløk og vårløk, og ha over soppen.