Gå til hovedinnhold

Havregryn ekstravaganza

OPPSKRIFTEN LAGET AV Ingrid Helene Jurs

Kan man spise browniesrøre til frokost? Nesten! Havregrøt ekstravaganza spiller på noe som er overdådig og skikkelig luksus - noe ekstravagant. Og det er virkelig denne havregrøten med sjokoladesmak! I oppskriften på sjokoladehavregrøt, rører du inn litt valgfri kakaopulver slik at grøten får et hint av browniesrøre i både smak og konsistens. Dryss på med hakkede sjokoladebiter, bananskiver, peanøttsmør og nyt!

Total tid: 15 min
Bytt til matlagingsmodus
Unngå at skjermen går i dvale
En skål med havregrynsgrøt. drysset på med bananskiver og hakkede sjokoladebiter.
Havregryn ekstravagansa er skikkelig luksusgrøt med sjokoladesmak!

FREMGANGSMÅTE

  1. Tilsett ingredienser i en liten kjele
    Varm en liten kjele på medium/høy varme. Ha i havregryn, chiafrø, mandelmelk, salt og vaniljesukker.

  2. Rør jevnlig
    Kok opp under jevnlig omrøring, og skru ned varmen litt. Fortsett å rør til mesteparten av væske er absorbert.

  3. Bland inn det tørre i kjelen
    Ha så i mandelmel, kakaopulver. Om du bruker kakaopulver med sukker, kan du gjerne droppe sukkeret. Bland godt.

  4. Ha havregrynen over i en skål
    Legg havregrynen i en frokostskål. Kutt opp noen skiver banan, finhakk sjokolade og strø over havregrynen. Topp det hele med en spiseskje peanøttsmør om du vil!