Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Lei av den tradisjonelle havregrøten til frokost? Da kan du oppgradere havregrøten med topping! I denne oppskriften med havregryn bruker vi eplemos, ristede kokosflak, valnøtter og søte fiken. Du kan også bytte ut litt av havregrynen med havrekli for en ekstra fiberrik start på dagen. Oppskriften på havregrøten er uten melk fra ku, og du bruker soyamelk, havremelk eller vann istedenfor. I tillegg til et superfint måltid, vil frokostgrøten også holde deg mett lenge.
Rist topping i en tørr stekepanne
Ha kokosflak og valnøtter i en tørr stekepanne. Rist kokos og valnøtter på middels varme til de er lysebrune. Avkjøl.
Kok havregryn
Kok opp vann eller melk og ha i havregryn og kli. Bland godt. La grøten småkoke på middels varme til ønsket konsistens (ca. 5-10 minutter). Spe evt. på med mer væske om du ønsker en tynnere grøt.
Havregrøten er klar til å nytes
Server havregrøten toppet med eplemos, ristede kokosflak og valnøtter, evt. fiken eller annen frukt.