Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Lag din egen grønnsakspostei til frokost og lunsj! Gulrot- og kikertspostei er lett, billig og sunt. Grønnsaksposteien inneholder også solsikkefrø, sesamolje, sennep, sitron og næringsgjær for en ekstra god smak! Mos posteien for hånd, eller bruk en stavmikser om du ønsker en jevnere konsistens. Trenger du mer inspirasjon til matpakka? Prøv også oppskriften på tofu- og nøttepålegg!
Mos kikertene og rasp gulroten
Skyll kikertene og ha dem over i en bolle. Bruk en gaffel til å grovmose kikertene.
Rasp gulroten
Rasp gulroten og ha den i bolle sammen med kikertene.
Ha i resten av ingrediensene
Ha solsikkefrø, sesamolje, sennep, sitronjuice og næringsgjær i bollen. Bland alt godt sammen. Smak til med salt og pepper. Sett gjerne et par timer i kjøleskapet før servering.
Server fersk grønnsakspostei ved frokostbordet
Server grønnsaksposteien til frokost på knekkebrød eller en skive grovt brød. Topp med litt paprika og gresskarkjerner for litt farge på frokosten!