Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Nøytral tofu blir straks mer spennende med en sprø og krydret panering! Disse crispy tofu-bitene kan du ha som pålegg i sandwich, i salater eller sammen med en spennende dipp!
Skjær tofuen
Press ut vannet fra tofuen med kjøkkenpapir eller et kjøkkenhåndkle. Skjær tofuen i skiver, som så er skåret på skrå, slik at de blir til små trekanter.
Bland soyamelk og maisstivelse
Bland soyamelken og maisstivelsen sammen i en liten bolle, og visp det til maisstivelsen har løst seg opp.
Bland resten av ingrediensene i en annen bolle
I en annen bolle blander du sammen polenta, chili, spiskummen, limeskall og salt.
Dypp tofuen i det våte, så det tørre
Dypp så tofu-trekantene først i mais-stivelen og så i polentablandingen. Polenta-blandingen fester seg da på trekantene.
Stek tofutrekantene
Stek tofutrekantene på begge sider i en stekepanne med olje til de blir gylne. Legg så tofutrekantene på tørt tørkepapir så overflødig olje renner av.
Server de crispy tofubitene
Server de crispy tofubitene i sandwicher, salat eller sammen med en dipp!