Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Couscoussalat er noe av det enkleste og raskeste man kan lage! Det tar bare et par minutter å tilberede couscousen og hakke grønnsakene. Oppskriften kan varieres i det uendelige og er også veldig allsidig. Den passer fantastisk som tilbehør til grilling, men også til et middelhavsinspirert måltid servert sammen med hummus, oliven, falafel og brød. Ta med couscoussalaten på piknik eller nyt den til lunsj på jobb eller skole.
Tilbered couscousen
Tilbered couscous som anvist på pakken. Har du kjøpt couscous i løsvekt, kan du koke opp litt mer vann enn du har couscous. Legg couscousen i en liten bolle, strø over litt havsalt og hell over det kokende vannet. La det trekke i 3-5 minutter. Rør i couscousen og la den bli avkjølt før du blander inn resten av ingrediensene.
Skjær grønnsaker
Skjær opp tomatene og agurken i fine, små biter.
Bland i en stor bolle
Bland grønnsakene og couscousen i en stor bolle.
Bland inn resten av ingrediensene
Hakk persillen og bland det inn. Klem sitronsaften over salaten, strø over havsalt, og hell over olivenoljen.
Server couscoussalaten
Bland couscoussalaten godt og server den på et fint serveringsfat. Pynt retten med noen limebåter om du har det.