Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Disse lekre sconesene er lette og luftige, og perfekte å servere til frokost, brunch eller teselskap. Du kan lage de i en fei, og imponere alle med deilig bakeverk på godt under en halvtime. 1 porsjon lager ca. 8 scones.
Forvarm ovnen
Varm ovnen til 180°C. Legg bakepapir på et stekebrett.
Bland sammen de tørre ingrediensene
I en bolle blander du speltmel, bakepulver, havsalt og vanilje.
Smelt og rør inn
Bland inn smeltet kokosolje og agavenektar. Deigen skal nå være ganske tørr.
Tilsett vann
Hell i det varme vannet, og bland alt. Bruk en slikkepott, og fold bringebærene forsiktig inn i deigen.
Legg scones på stekebrettet
Bruk en spiseskje og fordel deigen på 8 scones, og legg utover stekebrettet.
Pensle med olje, og stek
Pensle med litt kokosolje. Stek sconesene i ca 14 minutter, til de er lys gylne.
La de avkjøles
La de avkjøles litt på stekebrettet før du legger de over på en rist for videre avkjøling. Nyt!