Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
På kalde morgener, smaker det ekstra godt med en varmende frokost. Da passer bokhvetegrøt perfekt! Bruk tørr bokhvete, eller bløtlegg den over natten, eller et par timer i en skål med vann. Du kan også bruke andre typer korn i denne oppskriften, slik som havre, hirse og quinoa. Topp grøten med forskjellige nøtter og frukt som kiwi og fiken - eller hva med pæreskiver, kanel og agavesirup? Har du lyst på en søtere frokost? Prøv oppskriften på havregryn ekstravaganza!
Legg bokhveten i en kjele
Legg bløtlagt eller tørr bokhvete i en kjele, sammen med vann, kanelstenger, vaniljestang, kardemomme og hakket tørket frukt.
Kok opp på medium varme
Kok opp, og la grøten koke i ca 20 minutter.
Ta kjelen bort fra varmen
Ta kjelen bort og rør inn havsalt og kokosolje.
Server med ønsket topping
Server med frisk frukt, og plantemelk om du ønsker det.